ly's FotoPage

By: ly yosh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Mar-2010 04:09 Email | Share | | Bookmark
berpindah ke rumah baru

 
di maklumkan makcik da berpindah ke rumah baru..bukan rumah batu ke kayu ke banglo ke..tp blog baru laa heheh
sila2kan la wahai kwn ke blog saya key

http://mummyosh.blogspot.com/



Thursday, 4-Feb-2010 05:05 Email | Share | | Bookmark
lost world of tambun

 
 
 
View all 5 photos...
alkisah nye si juned, my frenz ni bercuti ke langkawi..so sblm gi depa sepamly, lepak2 rehat2 n tdo2 dulu umah cheq..skali ms depa kat langkawi tu, depa leh tertinggal satu beg kecil baju2..cheq suh la depa singgah time nk balk sambl tdo2 lg hehhe..cheq mmg suke ramai2 kat umah ni..so si jun ni pon ckp, jom pi lost world..so ape lg..kiteorg pon juin la..baru besh g reramai..moh tgk kami berenjoy..sampai demam2 la farez..siannn anak mama sorg ni





Sunday, 24-Jan-2010 01:55 Email | Share | | Bookmark
di petang Ahad

 
 
 
View all 11 photos...
Location: Taman Polo Ipoh
time : 5pm


gaya farez main gelongsor


ok, nk main ball la plak


teddy bear malaya


sebenarnye papa die yg teringin nk naik huhu


mama yg beso ni nk gak menyelit hehe


sgt gigih mengejo bola, sampai melencong lak


mama...jom la kiter g mkn cendol plak..


Saturday, 23-Jan-2010 01:20 Email | Share | | Bookmark
Bila dah terlebih rajin

 
sapa kata ank bujang tak rajin??rajin ooo..tgk farez ni..mmg betoi2 rajin nulun mama die..sampaikan mama die tak leh wat kj dok mlayan die..time ni mama nye nk sapu sampah umah yg da berabuk piruk tu..tp last skali berebut plak penyapu ng si bujang nii..kunun nk menyapu gak la tu..ha sapu bersih2 tau farez..


ha sapu bersih2 tau farez..


Sunday, 3-Jan-2010 15:57 Email | Share | | Bookmark
anak-anak ku

 
 
 
ermm dah lame tak citer psl anak2 kesygn ma ni..terutama farez laa...nak sejak dpt adek baru ni hihi..bkn pee..lgpon mama lame tak amek gambo ni..then tak sempat nk borak lame dlm fotopages ni hehe..

so ni la sedikit sebyk cite psl farez..da setaun ampat n mcm2 kerenah die..makin buas n aktip..asik nk syg aktid die je..cium kaki la kepala la tgn la..klu adek die nangis, die dulu g berlari n kunun nk enjutkan buai..klu dtg mud xbesh die, die tarik2 sarung tgn n sarung kaki adek die lak.
yg len2, farez suke tiru ape sj gaye kite buat.buat2 bunyi mulut la..kedip2 mate, jeling, amek tepon letak kat tlinga pastu buat2 borak2 sambil gelak2 (kes tiru papa die la ni)..
kuat borak bile balik dr umh ibu..ape die cite ntah..lyn jela..
pemalu jugak anak bujang ma ni
da pandai pegang pen sambil conteng2 pd buku..pandai anak mama
klu nk sesuatu yg die x boleh ambil, farez akan tarik tgn kite o tolak ke tempt die nk g tuu
pntg tgk papa die pakai baju, kompom nk dukung terus n tunjuk kt pintu..nk kua la tu..kkdg siap amek kasut dulu
da pndai kiss2 ma n pa n da pandai salam..kekadang org suh amin, terus nk cium tgn jek..apela farez ni..hehe

fazy lak....sebln lebey da skang..da buleh senyum sket..manis lak tu mcm mama die laaa hhehe (ops lebih2 lak hahaha). pipi yang semakin gebuum..n payah nk tido mlm n terpaksa buh dlm buai..then kuat nyusu..still bfeed lg..kaki n kepala pon da makin kuat..
moh tgk fazy lak



then ni lak dr kami sekeluarga..ingin mengucapkaan selamat thn baru kpd sume..smuga thn 2010 ni membawa rezeki dan kebaikan kepada kite sume k..
n berharap agar anak2 mama ni sentiasa sihat tubuh bdn, cergas n pintar2..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net