ly's FotoPage

By: ly yosh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Feb-2009 04:29 Email | Share | | Bookmark
i luv garfield


i love garfield




ni aksi Farez dapat garfield.acctually ni mok teh nye garfield tp telah di rampas oleh Farez.sury ye mokteh, Farez da bwk g ipoh pon garfield tuh


Thursday, 5-Feb-2009 03:29 Email | Share | | Bookmark
mok teh rindu kat Farez

 
 
 
View all 4 photos...


Wednesday, 4-Feb-2009 08:45 Email | Share | | Bookmark
Farez @ 5mos




Friday, 23-Jan-2009 04:37 Email | Share | | Bookmark
Farez berdikari


haa tgk..Farez da pandai pgg botoi susu die sendri..takyah pa&ma pggkan..tp ni acah je..kejab jek Farez pgg pastu tongang langkang botoi tuh jatuh blk..memule senget ke tepi mulut pastu jatuh hahaha..Farez tak leh pgg kuat lg..botoi tuh berat.kejab2 leh ler


pic ni Farez btl2 da pandai pgg btl sendri taw..mudah kj pa&ma skang huhuh

Farez minum susu ANMUM plus b/feeding plus nestum.makcik suke susu anmum ni koz mmg bgs.sedap ke Farez??sejak Farez minum susu ni, die mmg aktif, ceria sokmo n sihat tubuh bdn.so far lihat perkembangan otak pon bgs.mmg betoi la promotion kat TV tuh.kkdg siap org tnye anak minum susu per koz tgk Farez very aktif n ceria sokmo.mama doakan smoga perkembangan dan sht tbh bdn Farez berpanjangan dan berkekalan hendakNya k. acctually, aku tgh promote susu Anmum ni kat u all. hehhea

p/s:
-Farez da pandai ngensot n angkat muntut smgg pas leh niarap.
-suke tdo niarap o ngereng. sblm tdo mst Farez menyanyi2 dulu (bhs die la) n haku kena tepok muntut die kasik tdo
-tarik2 jari kaki. mcm nk isap jek tp tak sampai lg


Wednesday, 21-Jan-2009 04:42 Email | Share | | Bookmark
aku di tag di sini kee

You've being tagged!!!

16 Perkara Rawak.

Terms and Conditions :
1. Apabila telah terpilih dengan malangnya, silalah menulis 16 perkara rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh, ataupun hala tuju hidup anda.
2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.
3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda diperingkat awal.
4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi.

acctually, aku tak reti nk mengarut ni..wpon hobi aku mengarut hahahha...lg satu, aku takde blog nak jwb tag..aku jwb dlm ni buleh ker..hahhaha..demi mu nand...hhehehe...moh aku ng ngarut.......:

1) Aku tak tahu nk tulis pe dlm ni hahhahaha (aci tak no 1)
2) Seorg yg simple n tak cerewet.not bossy.jnji kj jln n siap.sape2 keje bwh aku sure tak pening pale hahaha..aku nih kategori pemdiam gak..tp kalu da biasa o kenai; org takkan ngaku aku ni pdiam hahaha
3) Suke borak, mengarut n bla bla bla..tak suke sunyi sepi nye environment..sangap seeehh
4) Sgt2 sukekan kucing..alololoooo comei toi arr..gerammmm
5) My profile: anak ke2 dlm 6 bradik..married already ng org ganu; Zainuddin..anak sorg..Mohammad Farez Iqbal; warga Putrajaya
6) de mcm2 name gelaran..kat umah di panggil angah. my dad n nm pnggilan mnje kat umah dpanggil totot. en. somi pon tak tau nme ni hehe.kat tempat kj panggil ly ng lily. org2 baghu kenai panggil rozita.geli la plak.member2 kj swasta dulu sume panggil yosh..de salasilah nm yosh ni..tp bialah rahsia2..hnye depa2 yg poyo je tau hahaha
7) sejak da de anak ni, aku dipanggil makcik o unty oleh anak2 jiran ku..da le anak2 jiran sumer nye peramah..tak suke taw gelaran tu..i mude lg per..panggil akak jee hahaha
Suke tgk Farez nangis sket2 dulu..pastu baru hamek die..hhehe saje nk sakat die jgn bg manje sgt ehhehehe
9) Aku tak suke berada dlm keadaan yg pressure...sakit pale sgt2 taw!!!!!
10) Aku bercita2 nk futher study in master...tp tak tau bile leh wat niiiii..tgu masa n peluang yg baik
11) Aku suke m’update life aku..n suke tgk life kwn2 sume...byk erk perubahan dr satu masa ke masa kini...
12) Suke berebut sesuatu ng org len..suke ati laaa hehhe
13) Haku sangat takut duk dlm gelap n sorang2...takut gak ng kilat petir ni
14) Suker wat muker slumber n tak bersalah hahaha...camno tuh erkkk..ntah la
15) Minat sgt ngan game bola jaring, badminton n chest
16) Da abihhh...lengkap kan nand hahahhaha (aci kan taruk no 16 huhu)




[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net