ly's FotoPage

By: ly yosh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
wedding LIz&Fairus@Selayang

 
 
my family
View all 15 photos...






we all sampai kol 1lbh ms tuh pengatin tgh dok sipu2 atas pelamin sambil cuci mate tgk tarian zapin.ye ke traian zapin??ye kot so we all pon juper2 kwn2 lame dulu n mkn dulu!!yg lain blk awai koz da sampai awal.tggl aku asmah n piza jek.si farez ok tak meragam.sng pa&ma nak melantak.tp ms jupe pengatin farez tdo plak.


Friday, 19-Dec-2008 04:12 Email | Share | | Bookmark
Malam VRI~17 Dis o8~

menung pe tuh
ng pa
ng ma
View all 17 photos...






ceremony Malam VRI; mak cik dtg bawak en husb n farez.koz mlm vri ni more to gathering family2 vri.thema pakaian bebas sbb dtg kenai2, mkn2 n tgk persembahan, cabutan bertuah.tp mak cik blk awai sket koz da busan2 hehhe.then ajak husb gi minum2 dulu kat dataran greentown.waa..rindunye kat greentown.teringt ms zaman bujang n tgh attchment kat ipoh ni dulu, sini ler tmpt aku lepak ng memember mkn cha kiew teow..mmg glemer kat greentown ni.1 more, this place very happening.so skang ni, di kala aku cam rindu2 je n rs nk lepak n minum2, ajak la my hubby dtg ke greentown ni..
mlm tuh aku da kenyang banget, so oder my fav air je lah..nescafe tarik.roti bkr da abih ms tuh


Tuesday, 16-Dec-2008 03:47 Email | Share | | Bookmark
Raya Aidiladha 2008

jom..!!
baru nk gerak..
 
View all 21 photos...









kali ni beraya kat n9 la plak.asalnye tak jadi blk coz husb kena standby on call takut aper2hal.tp jum tuh si somi bilang..jom lah kemas2 brg.sok kiter blk kg.huish dgn pnts nyer aku mengemas beg..akhirnye bjaya gak ku pujuk..haha..thanx ye en. husb hehehe..wpon kejab je tp ok la dr tak blk kan?? hehhe
kat kg makcik ng husb mmg tak pgg sgt si Farez ni koz mak2 sdara n pak2 sdara dok berebut si Farez..makcik ng husb rase cam baru kawen la plak huhuhu

ms ni farez da 3bln lebey.perkembangan die..
-kuat minum n mkn..mkn???
-suke main..so kurang tdo..
-gelak mengekek ngekek
-still blaja ngereng lg tp tak pndai niarap lg.tp kalu kter niarapkan, pandai plak die guling sendri
-suke tgk iklan
-tak mo dok sorg2..nk kite kat sblh n layan die jee (mama nk masak tau.. )
-suke kalu org ramai kerumun n puji2 die...


Friday, 5-Dec-2008 04:06 Email | Share | | Bookmark
sepanjang papa tak de g kursus~29nov-5dis~

car seat segera
jom mama anta g umah ibu
sedapnye tdo gini
View all 15 photos...
saje je nk entry sbb buring hehhe.neway, spnjg papa takde, g kusus a week @ ganu, tggl mama ng farez je la kat umah..sib baik farez ok2 je n tak meragam hehe so ni 1st time farez beranta ke umah ibu naik car seat.ni pon terus beli tak sempat nk usha2.ehheh klaka la muke farez naik car seat for 1st time.muke cuak je.wat muke serius n beso je bijik mate.hehe..gayat kot..huhu


Monday, 17-Nov-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
alahai pipi Farez

 
 
 
View all 12 photos...
geram toi ng pipi Farez ni. rase nk cubit2 jeek..ari tuh, si almy, kwn farez kat umah pengasuh tu bilang, "ibu, kepala farez cam ball laa".ayakz ..almy kate farez cam ball..tak patut2x..patut ke? tp bile mama tgk2, ader jugak ala2 ball laa heehhe..jgn mare ye farez..mama acah jee tp tak leh lwn la ng amir qayyum


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net