ly's FotoPage

By: ly yosh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 18-Sep-2009 03:11 Email | Share | | Bookmark
Farez yg semakin 'BIJAK' hehe

 
 
 
View all 5 photos...

raye ni farez masuk sethn sbln..da beso da anak mama..so mcm2 la kerenahnye..sampai tak terlayan kerenah anak mama ni..mentang2 da leh tateh..so sume bende nk explore..
-pntg nmpak grill pintu terbkk, mmg kompom kua la..mentang2 dah leh langkah naik turun
-sgt peramah..sume org die tego n usik..tak kire la tue mude..pastu siap nk g berdukung ng sesapa yg die tego..dah la sore kuat menegor orang..ayyooo
-tak suke dok dlm troli time shoping..sebaliknye nk tolak sendri..dah la kat shoping komplexz ramai org dok shoping, mst de belanggar2 org kalu die tolak..pastu mule nk nangis koz troli tak leh gerak…
-tak suke gak dok dlm bby chair kat kedai mkn..asik nk mrayap jek.tolak kerusi mkn ke hulur ke hilir...kalu nk die dok dlm bby chair tu kena suap mknn non stop …camna ma n pa nk mkn neh
-kuat mkn..alhamdulillah...ns mknn utama.pastu suke roti.n ape2 yg kite mkn sure farez nak..siap nganga2 mulut suh suap..
-dah leh pnjt n turun katil, sofa o ape2 sendri..kkdg die konker sofa sorg2 nk tgk katun..kalu kite baring kat sofa, sebok gak nak pnjt n suh kite trun…ishhh…
-kuat ngajuk la plak anak bujang nih
-sgt rajin menolong mama die ni mengemas kat dapor..tulun kemas bwg2, kemas pingan mangkuk, bersihkan brg2 dlm almari...kkdg nk basuh kain..(harap maklum...sebaliknye yee)
-ops lupe,,farez da de gg..tp baru 2 kat bwh huhu...lmbt kan gg die tumbuh
-amat payah nk gunting rambut..sure mlalak nyee
Pss…mlm td gunting rambut farez kat mamak area umah.rambut ghaye la kunun..tp sbb die mlalak2 n takmo dok diam..so pephm je la…rambut raye yg agak togel huhuhu…no pic available yee..
[img]


Wednesday, 2-Sep-2009 05:12 Email | Share | | Bookmark
Demam Campak

 

u oll nmpk tak kat bdn farez ni..bintat2 n merah2..farez kena campak la u oll..
aii fenin mak cik..dah la papa farez takde mgu ni p kusus..so mcik la kena handle sowang2 problem ni..cuak jugak ni..ptg smlm amek farez kat umah ibu, terus mcik terkujat tgk bdn farez. ibu ckp farez kna dmm campak.so katenye sapu dulu ng bdk sejuk.n mnm air klapa mude.terus m.cik carik.then kol mak plak kat kg tye camna nk handle.mak pon ckp bg air klpa mude.n p klnk dptkan ubt sapu.
mlm td farez dmm tp tak mragam la.then bgn pg td tgk lagi byk kua merah2 n bintat tuh..abih penuh muke n bdn.yg ni gambo mlm td..tak bp byk dr pg td..ermmm anak mama nih..awal btl die kena campak..
so anybody can help me, de pengalaman o petua tak cmna nk bg cpt baik dmm cmpak ni?sbb makcik pon tak pnh kna lg campak ni..


Wednesday, 26-Aug-2009 04:47 Email | Share | | Bookmark
1st besday Mohammad Farez Iqbal

 
a
 
View all 26 photos...

tak sangka yek da sethn anak mama n papa ni..mama n papa harap farez jadi anak yg soleh, anak yg taat kpd perintah Allah, taat kpd ibubapa dan org tue, memperoleh kejayaan dunia dan akhirat, memiliki sihat tubuh bdn yg bpanjangan dan jugak menjadi insan yg berguna kpd bangsa dan negara..apepon, mama n papa syg farez forever n ever giteww..blaja rajin2 yek..bia sampai cucur atap hehhe happy besday anak mama!!!!!




mama harez suh wat besday party, tp mama xlrt lah nk wat..then cdgnye nk p bercoti ke cameron, pon tpakse cancel sbb skang ni kena prevent wabak h1n1..so takmo la kua tmpt2 awam yg ramai org ni..baik cegah sblm kena..so kami decide, smbut kat umah je anak branak..hehe..slamat kan..


disebabkan besday farez, mokcik masak spesel la sket arini..spesel ke ni hehe..spesel tp simple..so jdla nasi ayam, then desert puding laici n buah tembikai jek..okla tuh kan..jnji mnjadi hehe ..kek beli lah..takde kelengkapan lg nk wat kek..tp kek die tak cantek laa...takpee, pasni mama tak masuk dah kedai kek tu ek..smlm beli pon dlm keadaan kelam kabut..main blasah jekk heehe


beskal mrh ni plak adiah tok farez. tak cukup ng ASD yg ma n pa wat, dpt lak beskal ni..memula nk beli yg de stereng tuh..pastu papa ckp, baik beli tok jgka ms pnjg..jimat sket..so beli la beskal ni..sib baik farez pandai naik gak hehe nk kayuh jek tak pndai..kekekke...tgu beso sket la ekk


pastu ni aksi farez main belon lak..penat ma tiup sampai kembong2 pp..papa penakut nk tiup..ape la pa ni..huh sungguh excited die main..pastu rambang mata tak tau nk pick belon mn satu huhu...



Wednesday, 26-Aug-2009 04:37 Email | Share | | Bookmark
faedah menabung

 
jom menabung..ni seruan mokcik sue..hehe
actually, dah lame jgk menabung syiling ni..so smlm dok2 kire2 pastu terus bkkkan buku amanah saham didik untuk farez..so ni kira adiah tok farez la ek..pasni menabung balik, tp tu duit dok adek la plak ye hehhe


Friday, 21-Aug-2009 08:28 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan

 

sok da stat berpuasa ...n bermulanya Ramadhan...
dgn itew, kami sekluarga ingin mengucapkan Salam Ramadhan kpd sumer muslimin muslimat..n slamat menjalani ibadah puasa..mohon ampun silap dan silap dr kami slama ni..
ermm nk sahur ape sok ni yekk huhuh...


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net