ly's FotoPage

By: ly yosh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Jul-2009 03:19 Email | Share | | Bookmark
demam??

 
 
 
View all 6 photos...
kali ni farez dmm lg.plus selsema n batok2.tp kena dmm mlm jek.siang suhu ok.da nk masuk smgu pon.hope farez makin baik..sian anak mama neh..dah la papa tgh takda ni g kusus..nsb baik tak bp teruk dmm nye kali ni..emmm
oh ya..smlm last farez dok umah pengasuh len,..sbb pengasuh asal cuti..so sbg adiah, mama bg belon sponge bob neh hehee...


muke moyoksambil main spongebob kuning



Saturday, 27-Jun-2009 00:56 Email | Share | | Bookmark
weekend @ TESCO


papa blk kejab weekend tuh, ajak pi tesco huhu


muke farez baru pas nangis, letak dlm keta baru senyap..pastu tak kasik mama dok lak tuh..

weekend rituh papa farez balik kejab..so sempat la shoping ke Tesco beli brg2 umah n harta bende farez ni iaitu pempers..kebetulan arituh petpet tgh sale.RM25+.so makcik pon pi la borong 3 pack. Farez da tuko saiz L, so da tak bp byk la isiknye..dlm tesco farez meragam lak tanak dok tempat die kat troli tuh, die nk dok kat tgh2 dlm timbunan brg2 tu..ayyoo...so drp die bising, kiteorg pon longgakkan la farez dlm timbunan brg2 dlm troli tu..hahaha..kejab die duduk, kejab bdiri, kejab dok usik2 brg2..suke toi die dlm tuh..so bio kan je laaa huhuhu


aksi farez dlm troli

lps abih m'habiskan duit dlm tesco, ajak farez main dlm bende alah ni..lg ragam farez takmo balik..punyela lame tgu die main bende alah ni..duit da abih dlm tuh pon, die still nk main, sambil goyang2 sendri..lagu da abih da pon...last skali, oleh kerna da lame sgt n perut pon da lapo..papa angkat jugak die..ape lg, meraung2 la farez ni..jenuh nak pujuk..



pastu masuk kfc, test kfc yg baru tuh..tak podeh sgt pon..so tak dapekla nk siram kepala mcm dlm iklan tuh huhuh



spesel pose from farez..farez mmg suke wat mulut camni..


Thursday, 25-Jun-2009 01:38 Email | Share | | Bookmark
Hari Peladang Ng Perak~Agrofest

perasmian
me, Dr Maizan, wardah n che yah
wiz anak2 angkat ku hehe
View all 12 photos...
ni 1st day pameran agrofest kat sg siput. makcik terlibat ng pameran small animal like hamster, mencit, argus n arnab. tak btugas pon time ni, saje g anta anak2 angkat ni then tgk perasmian oleh YAB Menteri Besar Perak; YAB Dato' Dr Zamry bin Abd Kadir.


Dato' Dr Zamry ngah melawat booth MARDI. makcik follow blakang sket..koz nk mkn durian punye psl..padahnyeee.......GTT..waaaaa...


sempat meyelinap ke booth jbtn pertanian coz nk mek gambo kat sini hehe


Tuesday, 23-Jun-2009 06:19 Email | Share | | Bookmark
muke budok kena tinggal


hehe cian farez kena tinggal...kena tdo umah ibu lak tuh..hehheh


balik tu, mama peluk puas2..indu punye psl


Tuesday, 23-Jun-2009 05:38 Email | Share | | Bookmark
Mohammad Adam Dini

 
 
 
View all 5 photos...

Mohammad Adam Dini

dah alang2 sampai Putrjaya, sempatla melawat M.Adam Dini. anak ke2 si zana ni..baru 2 bln lebih..waa.sgt comel, sgt montel n sgt ensem..hehhe..surunut sgt dpt pgg bby..ni tak sabo ni hihi..i luv baby n kids. tringt kat farez ms kecik2 dulu. sbb kat nursery ni jugak la farez di anto dulu..
erm tak dpt nk jupe fatin, kakak adam ni, koz fatin balik kg la plak ikut makciknye..da beso kot fatin skang..


ngan adam n umi adam


me wiz si ensem boy


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net