ly's FotoPage

By: ly yosh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 21-Apr-2009 01:31 Email | Share | | Bookmark
mana anak mama...??

cakkk...nyuruk eeeehhhh
ape la yg farez buat kat bwh tuhh
abaikan atas meja yg mcm tongkang pecah hehe
View all 4 photos...


memula nmpk Farez tgh dok main dpn tv tuh. makcik plak bace paper atas sofa. skali pusing terus tak nmpak farez dah..terus tercari2 farez...mana Farez?? skali tgk ..nun...kat ujung ceruk sana..masuk bwh meja..ermmmmm..anak mama ni gak eh......


Saturday, 18-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
kipas punye pasal

tdo selepas dipujuk
 
geramnyee kat kipas ni
mlm sabtu yg lps, time makcik ngah mandi, tetiba dgr sore Farez meraung n menangis kuat.ape lg, ng bdn tak berapa nk lap, pili tak bertutup, pakai tuala terus berlari dptkan Farez sambil panggil hubby. hubby pon berlari masuk bilik.
Ya Allah masa tuh aku tgk kipas tu da jatuh dok himpap atas Farez n jarinye tersepit dari kipas tuh. terus aku angkat Farez sambil pujuk2 Farez n mulut ni dok membebel kat hubby sbb tak tgk Farez. ms tuh mmg geram sgt..ye la riso kot pape jd kat Farez. ape taknye, aku pi mandi, hubby lak bace paper kat lua n tak paksan Farez masuk bilik main kipas. tp syukurla kipas tu tak berpusing.
Farez still menangis kuat lg. sume dok riso. Farez bertukar tgn. pujuk2 Farez sambil chek jari2 die n bdn tkt bleeding. Alhamdulillah tak de yg bleeding cume jari Farez berbekas.riso gak aku tkt pth ke pe..Nauzubillah....hubby pon test bg mainan n Alhamdulillah sekali lg, Farez dpt memegang n menggemgam jari2 die baik. bg susu kat Farez then terus tdokan die. lps stgh jam aku chek blk jari Farez, 2jari die yang tersepit tu jd bengkak plak. sementara Farez tdo, sapukan ng myk gamat. tak lame tuh, Farez bgn n tak nangis da..hepi n terus main..erm ok la tuh kot..terus makcik cool.heheh...bkn pe, riso seh....soknye jari2 farez da ok n farez pon makin aktif..hehehhe...
erm actually sabtu tuh mmg da 2 kali farez buat aksi bhya ni.siang tuh, die dok main tarik2 krusi mkn.sampai terjatuh kusi tuh. tp sib baik tak kena kpla.tp kena kat body walker jek..mlm nye...lain plak jd..apepon, anak mama ni da slamat..cume mama n papa kena lbh berhati2 la lps ni hehhee



Friday, 17-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
komander tgh training

 
 
 
View all 6 photos...

haha..ni komander Farez tgh trening bwh meja mkn..moh la lyn..tmpt ni mmg fav Farez.saje jek pusing2 masuk bwh meja tuh..


Thursday, 16-Apr-2009 05:13 Email | Share | | Bookmark
Rambut Farez


ni ms baru lhr (dlm smgu); de jugak nmpak rambut Farez


hah pic ni da takde rambut.mcm kena cukur jek..ms ni Farez 3 bln


ni la rambut farez skang..alkisahnye, dulu ms farez lahir2 dulu, ada la jugak rambut.tp makin beso makin gugur lak rambut die.bkn rambut mama die je gugur, Farez pon sama.lame2 takde rambut.(rambut mama gugur sbb Farez suke tiup2 n main air liur.abih gugur rambut mama neh).
tp skang rambut Farez da tumbuh balik. see!! tp nmpak mcm ade takde je kan.sbb rambut Farez ni nipis n halus.tp takpe, jnji rambut da tumbuh n pnjgkan Farez..yebedabeduu....jom joget Farez..
pss: Farez skang suke joget2 kiri knn bile nyanyi lagu genggam tgn tu kat die..kalu ngah baring siap angkat2 muntut nk joget huhuh


Thursday, 16-Apr-2009 04:52 Email | Share | | Bookmark
Tag lagi

Tag dr Pn Nana lg.lame rasenye tak hapdet fp ni.kmlsn melanda heee

Do you think you're hot?
hot ker?? ahakhakhak

Upload a favourite picture of you:


Gives three reason why u like that picture:
-ms nih aku da 3 mgg tak juper husbend..then de mjlis lak kat ipoh..dpt la jupe..lepas rindu la kiranye ni
-aku ngah sarat peknen 9 bln ms neh.ni bergambo bertiga sbenanya ms ni..farez dlm perut tp perut covered by book tu plak
-rezki farez, g amek apc ms neh

When was the last time u ate pizza?
biler erk.awal bln rituh kot..sedapnya..rs nk mkn lak mgu ni

The last song u listen:
gemilang-Jaclyn..baru je sat

What are u doing right now besides this?
skang tgh rehat. so melagho lah huhu...

What name u prefer besides yours?
mcm takde jek ..yosh la..






[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net