ly's FotoPage


My name: ly yosh
My Fotopage: http://lilyrozita.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
zana riah
Latest entry:Pantai Batu Buruk T'ganu
balik ganu sebab mak n ayah mertua aku nak balik dr Mekah.....sambil tggu malam aku pn bawak mak n adik aku g pusg2 Bandar ganu... View this Fotopage entry
nik loomot
Latest entry:pembersihan umah..
MasyALLAH bersawangnya umah..lama tidak 'update'..huhuhu cuti panjang di kampung halaman.. balik sini tidak sibuk mana pun..tapi kemalasan melanda..tu yang berhabuk rumah. Labah-labah pun dah beranak pinak bercucu cicit sudah. Di sini saya tempek gambar-gambar menyambut hari lahir Faris yang ke 2 tahun. Alhamdulillah sambutan dibuat dengan meriahnya pada 25/11/2009. Faris gembira menyambut hari lahirnya di kampung sebelah Bear. Ramai juga sanak sedara yang datang. Faris tersangat gembira bila di kelilin... View this Fotopage entry
dyana sahid
haha...aku tamakkk....aku ske dua2 ticker neh.. LOL 1st sbb pic die chantek...tp aku slalu konfius,dh bper wks peknen...$-) yg 2nd tuh..sng sket nk tau skg bb aku dh bper wks :-D :-D maklumlaa...bknnyer ingat sgt pun aku neh...makcek dh tuaa :-> alhamdulillah...dh selamat bersalin...tukar ticker lak ek :-D View this Fotopage entry
HaFiza HaNifF
Latest entry:Sport Days Kinderland
Wesak day ari tu.. ken nyer Sport day... pagi2 lagi satu family kena bangun sbb nak participate ari ni.. mama cuma contribute Milo Wafer ken kat Kinderland. parent len siap kasi sandiwiches, meehoon, pai, pastries dll.. macam2 event masa sport day ni... Lepas nyanyi lagu Negaraku, Lagu school kinderland.. pastu ade performances dari kelas ken.. tuk game lak.. ken participated game.. Penguin walk, isi air dalam botol, bawa ball pingpong dalam spoon.. Lepas tu ader surprise kat mama, ken nyanyi Lagu U rais... View this Fotopage entry
mama yang lapa!!
smdb skol
Latest entry:REUNION
Assalamualaikum w.b.t..... Harap semua dapat berikan pendapat berkaitan reunion ni... sape nak datang, cadangan masa yg sesuai...lokasi... Dan sape nak organise...hehhehehhehe Ada lg laman web yg berkaitan dengan gengx bahaman... Sape rajin/berminat leh tgk kat http://exbahaman.ning.com/. View this Fotopage entry
Sebelum bertanding nih.
julie mat
Latest entry:Family Day Pejabat Pertanian Daerah Rembau
13-14 Disember 2008 ari tu pejabat kitaorg ada buat family :wave: ....yealah...lama dah dok planning tapi tak jadik...so kali nie dapatlah buat walau pun serba sederhana....buat kat pengkalan balak...Putra Sayang Beach Resort...oklah...dpat release tension...kijer penat2 kan...jadi nie sebagai rewardlah pada suma staff...kadang2 sabtu ahad pun kijer...lepas tu pelancaran mcm2 buat kat rembau....so dah penat bekerja bagilah diaorg beseronok pulak.... :lol_teethfull: View this Fotopage entry
feel tu...penyanyi paling popular taun nie
ina fahmi
Latest entry:hariszudin cukur jambul
View this Fotopage entry
Azliza Ruyanty Azahari
Latest entry:Hantaran daripada si dia ;)
View this Fotopage entry
akira the GreaT
Latest entry:me n anyone else....
simple with our life....life is complicated....u can do it with ur own way,...;) View this Fotopage entry
me n ofismate
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
norhidayu razali
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016